2012. szeptember 29., szombat

Démonmesék I. szin.

Akkor kezdődjön is a mese, mert az írásban több tapasztalatom van, mint a blog szerkesztésben, előre is sajnálom a kezdetleges kinézetet!
Az első regényem, amit szeretnék megosztani veletek, a Démonmesék. Műfaja: urban fantasy, +18, lentebb olvasható a teljes címe és a szinopszisa:


Démonmesék I.



Szétzúzott valóság



Jelöld meg a gonoszt, hogy az ártatlanok felismerhessék.



   Jeremias új életet kezdett, de a múltat nem tudta maga mögött hagyni. Pánikrohamok kísérik mindennapjait és rémálmok. Egy arkangyal utasításai szerint öt társával együtt démonoktól és démon ivadékoktól tisztítják a földet, felesleges küzdelmet folytatva a rosszal szemben, míg őket nem lehet a jóság mintaképének tekinteni. Egyik részük démoni, míg a másik Mikhael áldása miatt angyali.
       Anna soha nem érezte otthon magát az életben, egy belül szunnyadó érzés miatt, kiskora óta kereste azt, ami a világ mögött van, és amit neki szántak, mert ez az élet, nem az övé. Egy tragikus találkozás során összeismerkedik egy démonnővel, akinek vonzása kikerülhetetlenül hat rá. Újból találkoznak és Anna, aki a kiválasztottak közé tartózik, úgy merül el a bűn édes mocsarában, mintha erre született volna.
   Az utolsó pillanatokban viszont megtörik az idillt, megjelennek az áldott démonok, s a nőnek döntenie kell, hogy az előre kitaposott utat választja, amit soha nem érzett igazán a sajátjának, vagy kockáztat és beleveti magát abba az életbe, ami felkeltett benne valami mélyet, valami igazit.
   Jeremias segít Annának a döntésben, de ez egyiküknek sem hozz boldogságot. Egy valamit viszont elfelejtett egy kiválasztott megbuktatásával kapcsolatban és ez mindkettőjüket megváltoztatja. Anna látja a démon előző életét, képes az érzéseit magáévá tenni, s emiatt képtelen a férfitól félni, annak ellenére, ami köztük történt.
   A hat áldott démon együtt küzd és kutatják szerepüket a földön, próbálnak rájönni, kik is ők valójában, miért is segített nekik az arkangyal, Mikhael, akit évek óta nem láttak. A válaszokat ugyanolyan lassan kapják meg, mint ahogy a kérdéseket. Ideje, hogy az igazi háború elkezdődjön, a Pokol szervezkedni kezdett, hatalmas erőket akarnak felszabadítani, s bár erről sem az arkangyal, sem az áldott démonok nem tudnak, hamarosan minden el fog dőlni.

   Kedves Olvasó! Kísérd végig Annát és Jeremiást az ókorban és a titokzatos jelenben, az érzések bonyolult világában és közben ismerd meg ezt a különleges világot, ahol nem csak fekete és fehér létezik, a bűn nem csak szó és a jóság nem feltétlen egyenlő az ártatlansággal.




A történet erősen tizennyolcas karikás! Kérlek ezt vedd figyelembe, ha ezt a fajta műfajt nem szereted, akkor gyere vissza később, mert más regényeimet is felfogom tölteni, amik között van, ami nem viseli a +18-as jelet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése